Neurodiversiteit · 19. juli 2024
Ontdek de kracht van diversiteit op de werkvloer en de unieke voordelen die mensen met een vorm van autisme kunnen bieden. Leer over inclusieve praktijken en de specifieke uitdagingen voor vrouwen met autisme. Bied inzichten, steun en praktische tips voor een inclusieve en innovatieve werkomgeving.
Neurodiversiteit · 24. juni 2024
Ontdek hoe mensen met ADHD unieke vaardigheden en perspectieven naar de werkomgeving brengen. Deze blog biedt inzichten, tips en steun voor het benutten van ADHD-talent op de werkvloer, met speciale aandacht voor de uitdagingen die vrouwen met ADHD ervaren. Verrijk uw team met diversiteit en innovatie.
Werkgeluk · 11. juni 2024
Nee ergens tegen durven zeggen en dus je grenzen duidelijk aangeven, zorgt voor minder stress en meer zelfvertrouwen. In deze blog lees je er meer over.
Werkgeluk · 06. mei 2024
Hormonen zijn van grote invloed op ons lichaam en bepalen grotendeels hoe gezond we zijn en hoe we ons voelen. Lees er in deze blog meer over.
Neurodiversiteit · 19. april 2024
Ontdek hoe mensen met dyslexie unieke talenten naar de werkvloer brengen, van innovatief probleemoplossend vermogen tot uitzonderlijk visueel ruimtelijk inzicht. Lees hoe werkgevers en collega's deze vaardigheden kunnen ondersteunen en benutten voor een inclusievere en sterkere organisatie.
Werkgeluk · 05. april 2024
Perfectionisme heeft een negatieve klank, maar ook genoeg voordelen. Het is belangrijk om het op de juiste manier in te zetten. In deze blog lees je hoe.
Werkgeluk · 23. maart 2024
Vergelijk jij jezelf graag met anderen? Met veel verschillende mensen? Stop daarmee! Niet alles is wat het lijkt. Accepteer jezelf. Je bent goed genoeg.
Werkgeluk · 13. februari 2024
Voorkom uitval van uw medewerkers door regelmatig het gesprek aan te gaan met uw medewerkers. Dat zorgt voor meer tevredenheid en betrokkenheid.
Loopbaan · 30. januari 2024
Voel jij je opgesloten in je baan en wil je hier over praten met een loopbaanprofessional? Je leest er meer over in deze blog.
Neurodiversiteit · 14. november 2023
Neurodiversiteit op de werkvloer. Medewerkers met ADHD, dyslexie, hoogsensitiviteit en autisme zijn vaak heel talentvol, maar als het niet wordt onderkend, is er een afbreukrisico. Sluit aan bij hun talent en unieke sterke punten, dan leidt dit tot betere prestaties. Lees verder voor waardevolle inzichten en advies.

Meer weergeven