14. november 2023
Neurodiversiteit op de werkvloer. Medewerkers met ADHD, dyslexie, hoogsensitiviteit en autisme zijn vaak heel talentvol, maar als het niet wordt onderkend, is er een afbreukrisico. Sluit aan bij hun talent en unieke sterke punten, dan leidt dit tot betere prestaties. Lees verder voor waardevolle inzichten en advies.
Loopbaan · 04. september 2023
Vrouwen zijn en denken anders dan mannen. Wil je de volgende stap zetten met je carrière? Spar met een loopbaancoach
Rouw en verlies · 08. juni 2023
Rouw en verlies: wanneer ga je weer aan het werk?
Rouw en verlies · 22. mei 2023
Iedereen krijgt te maken met verlies en rouw. Maar hoe ga je daarmee om en hoe hou je je staande? Wat laat je zien aan je omgeving en wat niet?
Loopbaan · 19. april 2023
Medewerkers die nog jaren voor de boeg hebben, maar in hun hoofd al met pensioen zijn. Hoe breng je het werkgeluk weer terug?
Werkgeluk · 20. maart 2023
Hoe beter jouw werknemer in zijn vel zit, hoe hoger het werkgeluk en hoe lager het ziekteverzuim. Geef aandacht aan loopbaanwensen en communiceer oprecht.
Loopbaan · 19. januari 2023
Lees alles over de voordelen van het STAP-budget voor een opleiding, training of cursus. Geef je carrière een boost.
Burn-out · 07. december 2022
Een burn-out kan ontstaan na een ingrijpend verlies. Je lichaam en geest zijn uitgeput en herstellen niet. Geef ruimte aan rouw op de werkvloer en voorkom dit
Burn-out · 21. oktober 2022
Burn-out of in de overgang? De verschillen en overeenkomsten
Burn-out · 24. juni 2022
Heb je een burn-out of bore-out? In beide gevallen is de batterij leeg en functioneer je niet door te veel stress. De behandeling voor jouw herstel is anders

Meer weergeven