Gaan voor je passie

Het roer omgooien. Ik heb zelf ervaren hoe dat voelt en wat daar allemaal bij komt kijken. Maar ook wat zo’n proces met je doet. Na een jarenlange carrière in de financiële dienstverlening in diverse functies kwam ik op het punt dat ik voor mijzelf wilde kiezen. Gaan voor mijn passie. Zo’n stap neem je niet in één dag. Het zijn allemaal kleine stapjes samen.

Aanpassen aan veranderingen

Dankzij mijn levenservaring en de verschillende levensfasen die ik tot nu toe heb doorlopen ben ik me heel erg bewust van het feit dat alles altijd in beweging is. Niets staat stil in je leven. Iedere keer als ik dacht de juiste balans gevonden te hebben, was er een verandering en moest ik me opnieuw aanpassen. Een continu proces; van deze veranderingen binnen een proces hou ik.

Mijn werk is mijn passie

Om van mijn passie mijn beroep te maken heb ik opleidingen in coaching, loopbaan advisering en jobmarketing gevolgd en afgerond en voldoe ik aan de NOLOC kwalificatiecriteria en certificering. Daarnaast heb ik ook een opleiding gedaan als stress & burn-out coach (volgens de CSR-methode), rouw- en verlieskunde, Acceptance en commitment therapy (ACT) en opleidingen voor diverse testen en instrumenten. Dit in combinatie met mijn eigen ervaring gebruik ik om anderen te begeleiden, coachen en ondersteunen.

 

Ik wil jou laten onderzoeken welke waarden, overtuigingen en energiebronnen jou helpen om mee te bewegen en met veranderingen om te gaan. Welke balans heb jij nodig, hoe kom jij het beste tot je recht en kun jij het beste uit jezelf halen? Wat heb jij nodig om jezelf goed te voelen? Ik ga altijd uit van de mogelijkheden, niet van de onmogelijkheden. Het glas is altijd halfvol en zo coach ik jou: op een positieve oplossingsgerichte manier.

Positief en oplossingsgericht

Ik ben een echt mensen-mens en sta heel graag in contact met anderen. Karaktereigenschappen die mij typeren zijn nieuwsgierig, open en positief. Ik werk graag samen en train jou op een coachende manier. Mijn ‘hands on’ mentaliteit zorgt ervoor dat ik graag tot actie overga, hoe klein ook. Maar voorop staat altijd: tijd en aandacht voor mensen.

Ik ben aangesloten bij Dynamisch Bureau B.V. bij id plein, Solid Sense, Janske van Eersel en Passus advies. 

 


"Don't be afraid to fail, be afraid not to try!"

Ik help je hier graag bij.