Just take the first step

Just take the first step

Als loopbaancoach en -professional ben ik voor veel verschillende doelen in te zetten: als helpende hand en ondersteuning bij het vinden van de juiste baan of om ervoor te zorgen dat medewerkers niet met een bore-out of burn-out uitvallen.

 

Hoe zorg je voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Ik geef bijvoorbeeld tips om een burn-out te voorkomen. Ook bij de trajecten ‘werkfit’ en ‘naar werk’ die het UWV biedt, coach ik de deelnemers in hun proces tot het vinden van de juiste baan. 

Op zoek naar een nieuwe baan

  • Wil je zelf switchen van baan, moet je vanwege een reorganisatie?
  • Hoe oriënteer je je op een nieuwe baan?
  • Wil je voor jezelf beginnen?
  • Kom je uit de ziektewet en wil je graag weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt?

 

Allemaal vraagstukken waarbij ik jou coach en begeleid, zodat jij op de juiste plek komt te zitten en het beste uit jezelf kunt halen. Het benutten van jouw talenten geeft je niet alleen vleugels maar ook energie. Op deze manier is jouw werk geen kwestie meer van moeten maar mogen. Dat wil jij toch ook?

Ziekteverzuim preventie en duurzame inzetbaarheid

Ben jij werkgever en zie je dat jouw medewerker niet op de juiste plek zit? Haalt hij of zij geen voldoening meer uit de werkzaamheden en loopt de productiviteit sterk terug? Wil je preventief acteren en ziekteverzuim voorkomen?

Ik bied trainingen aan zodat jouw medewerker weer positief vooruit kan kijken. Met deze investering voorkom je langdurige uitval en extra (hoge) kosten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en verstuur die naar mij.

 

Wil je direct een offerte voor een traject op maat? Omschrijf kort je hulpvraag, vul je overige gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. De intake is gratis.

Contact


Vul het contactformulier in, mail me of bel me op 06 - 48 66 95 98

 

Op de gegevens die je verstrekt via het contactformulier is de privacyverklaring van toepassing. Je vindt de privacyverklaring op de site

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.