"Vergeet alle redenen waarom het niet zou lukken .... en geloof in die ene waarom het je wel lukt"

Het is een grote stap om het roer om te gooien: of je nu wisselt van functie, op zoek moet naar een nieuwe baan na een reorganisatie of voor jezelf gaat beginnen. Dan is het fijn om te weten hoe anderen die weg al hebben bewandeld en hoe hun ervaringen zijn op het gebied van werken met een coach of loopbaanprofessional.

 

Lees hieronder de ervaringen van mensen die het traject al doorlopen hebben. Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaald traject? Je mag me altijd mailen of bellen.

 

Praktisch en activerend

 

****

Blij met inzichten die verrassend en confronterend waren. Hierdoor kreeg ik een objectieve blik op de huidige werksituatie en meer oog voor mijn kwaliteiten en mijn meerwaarde voor het team/de organisatie. Hiermee kan ik verder.


Prettig traject

*****

Professionele en sociaal vaardige loopbaancoach. In een mooi tempo heeft Conny mij op weg geholpen naar een sollicitatiegesprek. Nadat ik eerst inzichten had opgedaan over wat bij mijn kwaliteiten en wensen past. Conny dacht mee over en zocht mee naar vacatures.


Ik heb de coaching als zeer waardevol en noodzakelijk ervaren om te komen waar ik nu sta. Als ik zelf dacht dat het tegenzat of niet goed ging gaf zij mij het vertrouwen om door te gaan en mij aan te moedigen. Conny is een geweldige coach!


Zonder jouw begeleiding had ik het nooit gered. 

Mooie review op Facebook:

*****

Gedegen, eerlijk en niet bang de confronterende vragen te stellen of aannames in twijfel te trekken. Kortom: aan deze loopbaancoach heb je écht iets. Buiten dat is het een lieve en wijze vrouw.


Goed en positief to the point begeleid

****

 

Ik heb Conny ervaren als een ervaren, gastvrije en vriendelijke vrouw, die vanuit haar ruime ervaring en achtergrond hele goeie adviezen heeft gegeven en ook goed dingen kan uitleggen en terugspiegelen. Ook voor mij confronterende zaken gaat ze niet uit de weg en heeft mij verder geholpen. Het gestelde doel aan het begin van het traject is ruimschoots gehaald, en ik heb veel meer energie gekregen.