"Vergeet alle redenen waarom het niet zou lukken .... en geloof in die ene waarom het je wel lukt"

Het is een grote stap om het roer om te gooien: of je nu wisselt van functie, op zoek moet naar een nieuwe baan na een reorganisatie of voor jezelf gaat beginnen. Dan is het fijn om te weten hoe anderen die weg al hebben bewandeld en hoe hun ervaringen zijn op het gebied van werken met een coach of loopbaanprofessional.

 

Lees hieronder de ervaringen van mensen die het traject al doorlopen hebben. Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaald traject? Je mag me altijd mailen of bellen.


Luisteren, doorvragen, tips en netwerk delen!

****

Wat fijn om in het kader van mijn ontwikkeladvies een beroep te kunnen doen op de kennis, kunde en het netwerk van Conny. Het waren hele nuttige en prettige sessies waarin Conny goed luisterde, doorvroeg, waar nodig een spiegel voorhield en diverse tips en contacten heeft aangedragen. Haar vraag: ”Ga je (weer) voor een broodbaan of voor je droombaan?” heeft mij het laatste zetje gegeven dat ik nodig had om een geheel ander carrièrepad te kiezen dan ‘men’ op basis van mijn oorspronkelijke opleidingsniveau zou verwachten. Een keuze die veel dichter bij mijzelf ligt in deze levensfase. En met succes :-) Dank Conny!


Een fijn persoon om mee te overleggen en ze heeft me veel advies gegeven! 

*****

Conny is kritisch, op een positieve manier. Ze heeft goede feedback en veel kennis van haar vakgebied.

De communicatie verliep op een zeer prettige manier en ze heeft hulp geboden waarmee ik zelf verder kan.

Erg tevreden over de samenwerking!


Activerend en deskundig!

****

Een mooi loopbaantraject mogen volgen bij Conny, die een hands-on mentaliteit heeft, gerichte tips & tricks geeft en deskundig coacht! Conny kan adviseren in de breedste zin van het woord, vanwege de diversiteit aan behaalde certificaten en diploma's. Ik raad Conny dan ook zeer aan!


 

Praktisch en activerend

 

****

Blij met inzichten die verrassend en confronterend waren. Hierdoor kreeg ik een objectieve blik op de huidige werksituatie en meer oog voor mijn kwaliteiten en mijn meerwaarde voor het team/de organisatie. Hiermee kan ik verder.


Prettig traject

*****

Professionele en sociaal vaardige loopbaancoach. In een mooi tempo heeft Conny mij op weg geholpen naar een sollicitatiegesprek. Nadat ik eerst inzichten had opgedaan over wat bij mijn kwaliteiten en wensen past. Conny dacht mee over en zocht mee naar vacatures.


 

Waardevol traject: de basis van mijn huidige succes!

*****

Conny heeft ervoor gezorgd dat ik, met haar ondersteuning, uiteindelijk alle stappen zelf heb gezet. Ik wilde soms meerdere stappen tegelijk zetten en zij liet mij zien dat ieder klein stapje noodzakelijk is om je doel te kunnen bereiken. Eigen gedachtes en ideeën zorgden er soms voor dat ik het overzicht kwijt was. Na elk gesprek had ik alles weer overzichtelijk en kon ik de juiste stappen zetten die nodig waren om voor mijzelf te beginnen. Een echt mensen-mens en dat maakt Conny tot een hele waardevolle coach die positief stimuleert, jouw valkuilen scherp houdt, jouw kwaliteiten uitlicht waardoor je zelfkennis en vertrouwen groeit. Heel mooi om te mogen ervaren.
Ik wens iedereen een coach als Conny!


Linkedin aanbeveling:
Ik heb Conny gevraagd als loopbaancoach. Zij heeft mij op een zeer persoonlijke manier geholpen na te denken bij het vervolg van mijn carrière. Met name het spiegelen in onze gesprekken vond ik erg prettig. Sommige dingen zijn vaak niet zo erg als dat jezelf denkt. De vraag; "is het erg als ........ gebeurt"? en door er over te praten met Conny gaan je gedachten een positieve richting op. Ze gaf goed richting aan onze gesprekken en we hebben alle onderdelen die we hadden afgesproken kunnen behandelen.
Ik ga met zelfvertrouwen op zoek naar een andere baan. Bedankt daarvoor Conny.

 

Wil je een meedenkende, inlevende, positieve coach die je op weg helpt naar een andere baan/carrière dan raad ik Conny zeer aan.


Bij aanvang van mijn loopbaancoachingstraject met Conny was mijn doel om te onderzoeken wat een passende volgende stap in mijn carrière zou zijn. Met de hulp van Conny is dit gelukt en het heeft ook geleid tot concrete resultaten.
Conny heeft mij geholpen te ontdekken wat ik precies wil en welke volgende stap het beste bij mijn kwaliteiten, vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid past. Waar krijg ik energie van? Wat zou ik graag anders zien? Waar hou ik graag aan vast? Conny heeft mij geholpen dit soort vragen zelf en door middel van trainingen en informatie te onderzoeken. Met behulp van vragen en praktische opdrachten ben ik aan het denken gezet en heb ik de volgende stap gezet.
Ik ben Conny ook dankbaar dat zij mij uiteindelijk op het spoor heeft gezet van en in contact heeft gebracht met mijn nieuwe werkkring.

Ik kan iedereen die met een loopbaanvraag zit aanraden om dit samen met Conny op te pakken.

 

Jim 


Mooie review op Facebook:

*****

Gedegen, eerlijk en niet bang de confronterende vragen te stellen of aannames in twijfel te trekken. Kortom: aan deze loopbaancoach heb je écht iets. Buiten dat is het een lieve en wijze vrouw.


Goed en positief to the point begeleid

****

Ik heb Conny ervaren als een ervaren, gastvrije en vriendelijke vrouw, die vanuit haar ruime ervaring en achtergrond hele goeie adviezen heeft gegeven en ook goed dingen kan uitleggen en terugspiegelen. Ook voor mij confronterende zaken gaat ze niet uit de weg en heeft mij verder geholpen. Het gestelde doel aan het begin van het traject is ruimschoots gehaald, en ik heb veel meer energie gekregen.


Zonder jouw begeleiding had ik het nooit gered. 


Ik heb het traject als fijn, leerzaam en ook spannend ervaren ik heb geleerd om dingen aan te pakken in plaats van de angst te laten regeren. Met ups en downs kijk ik terug op een leerzame periode waarin ik soms uit mijn comfortzone ben gestapt en met een andere blik naar re-integreren ben gaan kijken. Met een gezonde dosis spanning en vol goede moed sta ik achter mijn keuze om een opleiding te gaan volgen. Zonder de hulp en inzichten van mijn fijne begeleidster Conny van  Leeuwen was ik vast niet op dit punt gekomen.


Ik heb de coaching als zeer waardevol en noodzakelijk ervaren om te komen waar ik nu sta. Als ik zelf dacht dat het tegenzat of niet goed ging gaf zij mij het vertrouwen om door te gaan en mij aan te moedigen.
Conny is een geweldige coach!


Luisterend oor


Ik heb de klik en het vertrouwen het meeste gewaardeerd


De persoonlijke begeleiding van Conny heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren. Met een fijne en juiste begeleiding weet Conny altijd goed in te spelen op mijn persoonlijke situatie op dat moment. Conny voelt exact aan waar ik op gezette tijden tegenaan loop (bijv. mijn onzekerheid over het behouden van mijn inkomen) en waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ze weet mij te stimuleren maar ook terug te fluiten als ik te snel wil. Ik zou Conny aan iedereen willen adviseren als coach! Bedankt Conny voor je steun en toeverlaat van de afgelopen periode!


10
De begeleiding van mijn coach heb ik als uiterst prettig ervaren. Conny van Leeuwen

wist mij op de juiste manier te benaderen en te stimuleren waardoor het voor mij heel

makkelijk was om haar te vertrouwen en hierdoor ook mijzelf! Ze heeft vele fases in

mijn "herstel periode" meegemaakt en heeft in iedere fase de juiste begeleiding

gegeven waar ik behoefte aan had. Waarvoor mijn dank!