Ervaringen uit het verleden zijn de basis voor jouw toekomst

Niets is erger dan naar je werk te moeten terwijl je daar niet meer gelukkig van wordt. Dat zorgt soms zelfs, naast mentale, ook voor lichamelijke klachten. Je lichaam reageert op de negatieve gevoelens die jij hebt; alle vitaliteit is weg. Maar dat niet alleen; je werkzaamheden kosten je veel energie, je bent minder productief en haalt geen voldoening uit je werk. Dit werkt ook door in je privéleven; je zit in een vicieuze cirkel.

 

Je kunt dit dag in dag uit proberen vol te houden, maar je kunt er ook voor kiezen om het roer om te gooien en de negatieve spiraal te doorbreken. Dat is niet zomaar gedaan; het is vaak een onbekend pad wat je moet gaan bewandelen. Misschien durf je deze grote stap, juist vanwege de drempels die jij ziet, niet te zetten.

 

  • Hoe geef je jouw loopbaan een nieuwe wending en een boost?
  • Wat zijn bij jou de energiegevers en wat de energievreters?
  • Wat zijn tips om een bore-out en burn-out te voorkomen?
  • Hoe kun je beter omgaan met verlies of transitie?

Coaches voor loopbaan advisering

Voor deze uiteenlopende loopbaanvraagstukken zijn gespecialiseerde adviseurs die jou helpen; coaches voor loopbaan advisering. Stap voor stap, in jouw tempo, met kleine stapjes vooruit, op weg naar een nieuwe loopbaan. Niet alleen als je het roer om wilt gooien, maar ook als je werkzoekend bent, of als ondernemer wilt starten, is het fijn om dit proces samen met een professional te doen. Iemand die jouw belangen voorop zet en steeds met je meedenkt op professionele basis. Samen sparren met als eindresultaat een helder concreet stappenplan.

 

"De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf"

 

In een vertrouwelijke setting leg ik vooral de nadruk op wat je kunt veranderen, jouw toekomst en hoe je kunt berusten in en dealen met het verleden. Het verleden is om van te leren en is de basis voor een betere toekomst. Niet alles uit je verleden is fout of naar; ook veel dingen zijn goed gegaan en waren wel fijn. Ik stel jou de juiste vragen zodat jij zelf tot kleine stapjes in de richting van je eigen oplossing komt. Dit geeft jou zelfvertrouwen; uiteindelijk ben jij degene die het op de rit heeft gekregen. Ik ben slechts jouw coach tijdens het proces.

 

Vol zelfvertrouwen

Als je op zoek bent naar een baan, leg ik vooral de nadruk op je kwaliteiten en je eigen authenticiteit. Iedereen is bijzonder. Jij ook! Op het moment dat je jezelf op waarde schat, kun je ook van waarde zijn voor anderen. Als je vertrouwen hebt in je eigen kwaliteiten kun je jezelf met zelfvertrouwen en trots presenteren tijdens sollicitatiegesprekken en vind je de baan die bij je past.

 

Als het even tegenzit ben ik er iedere keer om samen de hobbel te nemen die je tegenkomt. Of ik ben de vriendelijke spreekwoordelijke stok achter de deur, als dat de manier is om jou verder te helpen. Welke manier dan ook, een loopbaancoach is er voor jou. Ik ben er voor jou.

Eerste stap naar nieuwe toekomst

Je schakelt een loopbaancoach in als je:

  • van baan of functie wilt veranderen en begeleiding wilt bij loopbaan oriëntatie
  • een bore-out of burn-out wilt voorkomen
  • je werkloos bent en op zoek gaat naar een passende (andere) baan
  • je vanuit de ziektewet weer aan de slag wilt gaan
  • je als ondernemer wilt starten

Zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuwe toekomst. Hoe fijn is het om te doen wat je echt leuk vindt en waar je veel voldoening uithaalt. Daar krijg je energie van en dat heeft ook een positief effect op je privéleven. Je bruist van energie en grijpt alle kansen die je ziet. Gun jezelf deze stap in jouw talentontwikkeling.

 

Ik bied jou de volgende diensten aan: