Loopbaan advisering: het roer om

Tijdens ons intakegesprek bepalen we samen wat jouw loopbaanvraag is en wat jij van mij verwacht. Wat zijn jouw wensen op het gebied van loopbaan advisering? Op basis hiervan stel ik een maatwerktraject voor je op. Een onderdeel van dit proces kan een TMA,  talenten motivatie analyse, zijn. Deze brengt jouw drijfveren en energie in kaart. En dat is een belangrijke basis voor jouw talentontwikkeling. Want wat zijn jouw talenten en wat heb jij nodig om je goed te voelen?

 

We doen het samen

We gaan hiermee samen aan de slag en verkennen jouw toekomstmogelijkheden zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken. Als ervaren loopbaanprofessional weet ik waar je tegenaan kunt lopen maar ook waar jouw kansen liggen. Ik geef je alle tools om ervoor te zorgen dat je snel aan de slag kunt. Misschien blijkt dat toch in een soortgelijke baan te zijn maar misschien kom je erachter dat een andere baan beter past en maak jij een carrièreswitch.


Loopbaanadvies trajecten - maatwerk

Het woord samen staat centraal in alle loopbaanadvies trajecten. Samen gaan we op zoek naar wat jouw toekomstmogelijkheden zijn en op basis daarvan maak jij weloverwogen keuzes. In welke situatie jij ook zit, ik help je verder.

 

We gaan op zoek naar het juiste evenwicht tussen jou als persoon en je werk. Want beide zijn gecombineerd in jou en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Als loopbaanprofessional weet ik precies waar je tegenaan kunt lopen en waar jouw kansen liggen. Ik geef je alle tools om ervoor te zorgen dat je snel aan de slag kunt. 

Loopbaanbegeleiding

De meeste coachtrajecten bestaan uit een programma van minimaal zes gesprekken van ongeveer anderhalf uur. Thuis ben je er ook mee bezig door het maken van opdrachten en het doen van oefeningen. Dankzij de vragen die ik je stel word je geactiveerd in jouw proces en krijg je helder wat je echt wilt. Dit allemaal samen mondt uit in een persoonlijk loopbaanperspectief: jouw unieke aanbod op de arbeidsmarkt.

 

Als tijdens de intake of gedurende het coachtraject blijkt dat bepaalde onderwerpen meer aandacht nodig hebben, dan kunnen we samen beslissen om het traject aan te passen naar jouw wensen en het eventueel te verlengen of in te korten. Ik bied jou altijd maatwerk; alles is mogelijk, als het maar aansluit op jouw doelen.Loopbaan oriëntatie programma (heroriëntatie onderzoek)

Een heroriëntatie bestaat uit meerdere gesprekken. Tijdens de intake bekijken we waar voor jou het focuspunt ligt:

  • Ben je niet meer blij met je baan?
  • Weet je niet wat je in de toekomst wilt doen?
  • Weet je niet wat te doen met je tweede levenshelft?
  • Haal je niet het beste uit jezelf?
  • Is er sprake van een gedwongen verandering of word je ontslagen?
  • Hoe moet ik netwerken of solliciteren?
  • Welke stappen moet ik zetten om als ondernemer te starten?

In dit traject doorlopen we de volgende items:

  • Wie ben ik, wat kan ik en wat vind ik belangrijk?
  • Waar wil ik naar toe in mijn leven?
  • Hoe ga ik dit bereiken?

 

Ik help je met het vinden van alle antwoorden en coach je tijdens het hele traject. Ik adviseer en train je zodat jij het beste in jezelf (her)vindt en dit kunt vertalen naar een nieuwe functie of nieuw werk.

 

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Bel me of stuur een e-mail; samen maken we jouw toekomst de moeite waard.