Toekomst

Toekomst · 23. april 2021
Als je wilt dat er iets verandert in je werkleven, dan zal je daar zelf de initiatieven voor moeten nemen. Als je dat niet doet, dan verandert er namelijk helemaal niets en heb je eigenlijk ook geen recht om daarover te klagen. Maar natuurlijk begrijp ik ook wel dat veranderen hartstikke eng kan zijn. Weet dat de stapjes klein kunnen zijn en terwijl de veranderingen daarmee toch groot kunnen zijn. Waar kun je dan aan denken? Sta af en toe eens heel oprecht stil bij de vragen: hoe blijf ik goed,...
Toekomst · 13. maart 2018
Je baan stopt en het enige dat jij denkt is, “mijn leven is voorbij!” Niemand mag ooit weten dat ik thuis ben, het is een afgang …. L Je ziet dat veel mensen hun identiteit ontlenen aan hun werk, datgene wat ze doen. Door ontslag raken de mens hun identiteit kwijt. Zorg dat je in de veranderende werkomgeving zelf aan het roer staat en het heft in eigen hand neemt. It is time for a change.
Toekomst · 04. december 2017
Steeds meer organisaties zijn op een of andere manier bezig met duurzame inzetbaarheid. Waarom? Zelf actief blijven, werken aan je eigen ontwikkeling, aantrekkelijk blijven voor je huidige én toekomstige baan, regie nemen over je eigen loopbaan, mensen stimuleren om in beweging te komen: het zijn allemaal elementen van duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid hebben te maken met ‘zorg je goed voor jezelf?’. De term ‘gezond en duurzaam werken’ geniet wat mij betreft...
Toekomst · 18. juli 2017
dagdromen en reflectie
Dromen in de vakantie van wat is of wat kan komen. Ongelimiteerd dromen, zonder beperkingen, met een open blik bedenken wat goed gaat, wat beter kan en waar je werkelijk gelukkig van wordt.
Toekomst · 08. juni 2017
Ben jij gelukkig? Er zijn meer mensen ongelukkig in hun werk dan werkzoekend. Waarom blijf je dan toch in je baan? Door te onderkennen dat veranderen moeilijk is en met kleine stapjes te werken aan je toekomst kom je verder.
Toekomst · 19. mei 2017
Kun je je geluk laten groeien? JA! Waar richt jij je aandacht op? Ben jij een pessimist of een optimist? Richt je aandacht op het positieve, wees blij met de kleine dingen, daar word je gelukkiger van.
Toekomst · 08. mei 2017
Weet jij welke stip er op jouw horizon ligt? Jouw doel voor in de toekomst? Wat je kunt en wat je wilt? Wat je drijft en wat je belemmert? En hoe je daar wilt komen? Dan ben jij goed bezig! Met jouw stip op de horizon bewandel je het goede pad.