· 

Is dit het nu?

Het is weer maandag en je gaat naar je werk, maar steeds vaker bekruipt je het gevoel….”Is dit het nu?”.

 

Je bent 40 of 50, hebt voldoende geld, je leven is stabiel, je hebt weinig zorgen. Maar ook geen prikkel.

Ik hoor het steeds meer om mij heen. Het heeft ongetwijfeld met de leeftijd te maken, mensen die een baan hebben waar ze het niet meer naar hun zin hebben. Teveel reorganisaties, een veranderende omgeving, onzekerheden en uitgeklede of gewijzigde functies.

 

Weet je dat slechts 9 procent van de Nederlandse werknemers zich echt betrokken voelt bij zijn baan. Dat tachtig procent van de medewerkers alleen doet wat gevraagd wordt en geen stap extra zet?
Weet je dat er meer mensen zijn die ongelukkig zijn in hun werk dan werkzoekend.
Geldt dat ook voor jou, i
s dat wat er speelt?

“Wil ik dit nog doen tot mijn 67ste?” is een vraag die je jezelf dan kan stellen.

Alles in het leven verandert, je leefomgeving, je werk en ook jouw interesses. Dat is één ding wat zeker is.

Dat je idee over je werk verandert is dus helemaal niet raar. Waarom dan door blijven gaan zonder de juiste prikkel voor geluk. Je bent nooit te oud om te bedenken wat je werkelijk wilt.

Stel jezelf een nieuw doel!

 

Als loopbaancoach ben ik sterk in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Ik geloof in eigen keuze, eigen verantwoordelijkheid en contact. Ik benader de vraagstukken als uitdagingen, werk oplossingsgericht en probeer in alles iets positief te zien.

 

Want wat is er mooier dan dat je zou kunnen doen wat je echt leuk vindt, je hart kan volgen en gelukkig kan zijn met wat je doet. Als je knopen kunt doorhakken en keuzes maakt die je al lang had moeten maken. Als je kunt bruisen van energie, overal kansen ziet, en die vooral grijpt. Ik geef je een steun in de rug als je die nodig hebt.

Waag de stap, met mijn hulp en de juiste voorbereiding maak je geen sprong in het diepe maar kleine stapjes op weg naar jouw nieuwe doel.

Dromen, durven en doen ….

Het gaat je lukken ook!