· 

Weet je dat er meer mensen zijn die ongelukkig zijn in hun werk dan werkzoekend. Geldt dat ook voor jou?

Weet je dat maar 9% van de Nederlandse werknemers zich betrokken voelt bij zijn baan? Tachtig procent van de medewerkers doet alleen wat gevraagd wordt en zet geen stap extra.
En bovenal zijn er meer mensen ongelukkig in hun werk dan werkzoekend.
Geldt dat ook voor jou, is dat wat er speelt?
Ik ben een loopbaanprofessional en coach die op een oplossings- en toekomstgerichte manier

werkt aan het vraagstuk van de klant. Door mijn ervaring in te zetten in oprechte en persoonlijke aandacht komt de klant zelf tot de beste oplossing (die ligt in jezelf verscholen). Dit betekent dat ik anderen help het beste uit zichzelf te halen, zichzelf op waarde te schatten en te presenteren, waarna ze

lekkerder in hun vel zitten en/of een baan vinden die bij hen past.

 

Als loopbaancoach kan ik als geen ander met mijn klant meedenken en meeleven zonder

‘mee te huilen’. In een vertrouwelijke omgeving leg ik vooral de nadruk op wat je kunt veranderen, de toekomst, en hoe je kunt berusten / dealen, met het verleden. Het verleden is om van te leren voor je eigen toekomst. Er gingen namelijk ook altijd een heleboel dingen wel goed.

Ik stel hierbij de juiste vragen om te komen tot kleine stapjes richting de eigen oplossing

van de klant.

Wanneer je op zoek bent naar een baan, leg ik vooral de nadruk op je kwaliteiten en je

eigen authenticiteit. Iedereen is bijzonder. Op het moment dat je jezelf op waarde schat, kun je van waarde zijn voor anderen! Als je vertrouwen hebt over je eigen kwaliteiten kun je jezelf met zelfvertrouwen en trots presenteren bij het vinden van een baan.

 

Dit betekent dat ik anderen help het beste uit zichzelf te halen, zichzelf op waarde te schatten en te presenteren, waarna ze lekkerder in hun vel zitten en/of een baan vinden die bij hen past.

Want wat is er mooier dan dat je zou kunnen doen wat je echt leuk vindt, je hart kan volgen en gelukkig kan zijn met wat je doet. Als je knopen kunt doorhakken en keuzes maakt die je al lang had moeten maken. Als je kunt bruisen van energie, overal kansen ziet, en die vooral grijpt. Ik geef je een steun in de rug als je die nodig hebt.
Samen maken we jouw toekomst de moeite waard!